Irtaimistojen ja tilojen homepuhdistukset - tehokkaasti ilman haitallisia kemikaaleja

Puhdistamme kotisi tai työpaikkasi kaiken irtaimiston mikrobihaitoista ilman kemikaaleja. 

Puhdistettavaan irtaimistoon luetaan kuuluvaksi vaatteet, tekstiilit yleisesti, kaikki irtain tavara, huonekalut (mm. sohvat, tuolit ym. pehmeät pinnat) ym. Yleensä kovia pintoja kuten pöytiä ei yleensä ole tarpeen käsitellä, ne puhdistetaan ainoastaan huolellisesti pyyhkimällä ja pesemällä. 

Käytännössä irtaimiston puhdistus tapahtuu niin, että aivan ensimmäiseksi saastunut irtain noudetaan pois kohteesta ja irtaimisto siirretään toimestamme yhtiömme tiloihin puhdistusta varten. Irtaimistolle suoritetaan huolellinen mikropuhdistus, jokainen esine tai tavara käsitellään erikseen, Hepa-imuriakin tehokkaammalla puhdistusjärjestelmällä. Puhdistusjärjestelmässämme ei käytetä lainkaan paperisia suodattimia, koska myös Hepa-suodattimet päästävät osittain pölyä ja epäpuhtauksia läpi. Puhdistusjärjestelmämme suodattimena toimii vesi ja laitteisto tuottaa puhdistustyössä vain 100%:sti puhdasta ilmaa. Kun puhdistettava irtaimisto on saatu puhdistettua, kaadetaan vain epäpuhtauksia sisältävä vesi pois, näin voidaan olla varmoja että myöskin puhdistettavan tilan ilma on täysin raikas. 

Puhdistettavalle irtaimistolle voidaan myös lisäpalveluna suorittaa hyvin tehokas jäädytyskäsittely edellä kuvatun mikropuhdistusvaiheen lisäksi. 

Mikäli olette havainneet irtaimistossanne maakellarimaisia tai muita homevaurioihin viittaavia hajuja, ottakaa yhteyttä niin suunnitellaan juuri Teille sopiva puhdistuspaketti. Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytettävissänne on myös rahoituspalvelu palvelujamme varten.
Copyright (c) Kourulinna Yhtiöt Oy 2017, All Rights Reserved.